Νεκρά παιδιά Πάτρα: Δύο ακόμα άτομα στο κάδρο των ερευνών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Πάτρα: O πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι η αστυνομία ψάχνει πιθανή εμπλοκή άλλων προσώπων. (BINTEO)

Για την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέφερε ότι η αστυνομία ψάχνει πιθανή εμπλοκή άλλων προσώπων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρόσωπα αυτά αναμένεται να κληθούν για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, που είχε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (4/3), μετά τη σύλληψή της.

Η έρευνα θα επεκταθεί και στις επικοινωνίες που είχε στα social media η 33χρονη.

Προς το παρόν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ, οπότε και θα μεταβεί μία ακόμα φορά στην 18η ανακρίτρια για να απολογηθεί. Νέος συνήγορος υπεράσπισης ορίστηκε ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, όμως κι εκείνος δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων στο διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφέρεται ότι:

«Συγκεκριμένα, από τις τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο μεταθανάτιο αίμα της διαπιστώθηκε η ύπαρξη της φαρμακευτικής ουσίας «κεταμίνη», σε ποσότητα η οποία είναι τοξική-θανατηφόρα. Αναφορικά με τον ακριβή χρόνο έλευσης του θανάτου μετά τη χορήγηση κεταμίνης, αυτός εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως από την οδό χορήγησης. Το χρονικό εύρος ποικίλει από ελάχιστα δευτερόλεπτα έως 20 λεπτά, ανάλογα την οδό χορήγησης.

Από την έρευνα τη Υπηρεσίας μας προέκυψε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν στο θάλαμο της Γεωργίας τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής της, προτού εμφανιστούν οι παρενέργειες του φαρμάκου, ήταν η μητέρα της».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1