Παρθένα Χοροζίδου:
Παρθένα Χοροζίδου: "Πολλές φορές μου έχει συμβεί να μη βρεθούμε με την κατάλληλη στιγμή με ανθρώπους. Το καταλάβαμε και οι δύο".

Την Παρθένα Χοροζίδου είδαμε χθες στο πλατό της εκπομπής “The 2night show“. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφερόμενη στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η Παρθένα Χοροζίδου παραδέχτηκε για τους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή της: “Πολλές φορές μου έχει συμβεί να μη βρεθούμε με την κατάλληλη στιγμή με ανθρώπους. Το καταλάβαμε και οι δύο. Μου έχει συμβεί και να έχει παντρευτεί. Δεν του το είπα ποτέ ότι τον θέλω. Ντρεπόμουν και κάποια στιγμή τον είδα παντρεμένο με παιδιά. Είμαι ντροπαλή. Στην παρέα είμαι θαρραλέα. Χαίρομαι που πια, όταν με ενοχλεί κάτι θα το πω, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, παλιά φοβόμουν“.

Μιλώντας για τις “Τρίχες“, η Παρθένα Χοροζίδου αποκάλυψε ένα από backstage πείραγμα του Αλέξανδρου Ρήγα: “Στις “Τρίχες”, ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω τους guests γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή. Μου λένε μια μέρα “Θα έρθει ο Γιούρκας, θα παίξεις με τον Γιούρκα!“. Ήρθε ο άνθρωπος ήξερε τα λόγια του, μου έλεγε ο Αλέξανδρος Ρήγας “Και θα φιληθείτε μετά”, και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο“.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 1 
 0 
 0