Taylor Hawkins: «Κοκτέιλ» ουσιών βρέθηκε στο αίμα του ντράμερ των Foo Fighters
Για «κοκτέιλ» ουσιών στο αίμα του ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, κάνουν λόγο οι αρχές της Κολομβίας.

Το πρωί του Σαββάτου είχε γίνει γνωστό πως ο ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters, Taylor Hawkins, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Μετά από τις τοξικολογικές που έγιναν στον ντράμερ βρέθηκε στον οργανισμό του κάνναβη, οπιούχα και αντικαταθλιπτικά.

Ο Taylor Hawkins βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Μπογκοτά. Σε ανακοίνωσή τους, οι αρχές της Κολομβίας υποστηρίζουν:

«Η τοξικολογική εξέταση εντόπισε 10 ουσίες μέχρι στιγμής στον οργανισμό του Taylor Hawkins, συμπεριλαμβανομένων κάνναβης, αντικαταθλιπτικών, βενζοπόνδιαζεπινών και οπιούχων»

Λίγο πριν πεθάνει, ο ντράμερ φαίνεται να παραπονέθηκε για «πόνο στο στήθος». Ο γιατρός που έσπευσε στο ξενοδοχείο επιχείρησε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δημαρχείο της Μπογκοτά.

Το συγκρότημα, που είναι ένα από τα πιο επιδραστικά και αναγνωρισμένα στον χώρο της εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να εμφανιστεί στην Μπογκοτά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Estéreo Picnic. Η συναυλία ακυρώθηκε και οι θεατές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ντράμερ των Foo Fighters.

Ο ντράμερ ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You».

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;