Κάτια Ταραμπάνκο: Όσα δήλωσε για το Survivor 5 - Τι δήλωσε για το ποσό που έλαβε από το ριάλιτι επιβίωσης
Όσα αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο για τη συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά και το ποσό που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5 είχε συζητηθεί όσο καμία είσοδος παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή της, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα για το ποσό που έλαβε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 5 και σχολίασε τα όσα έχουν κυκλοφορήσει για τις απολαβές της, όπως είχε αναφέρει και ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Λάγιος.

Για την εμπειρία της στο παιχνίδι, η Κάτια δήλωσε:

«Ξενέρωσα γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι άλλους στίβους μάχης αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσω. Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ»

Σε ό,τι αφορά το ποσό που έλαβε από το Survivor, είπε:

«Από ποιον (σχολιάστηκε); Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;