Πάτρα: Τα ευρήματα από την ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, “δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου (εξαγγειώσεις στον εγκέφαλο και ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα) αλλά ούτε και καρδιακό πρόβλημα, το οποίο θα εξηγεί μια ξαφνική ανακοπή“, όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πλέον ζητείται περαιτέρω έρευνα για φαρμακευτικές ουσίες που χορηγήθηκαν στο μικρό κορίτσι. “Το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει. Φαίνεται ότι οι ουσίες που έχει λάβει και έχουν προκαλέσει ορισμένες βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο“, ανέφερε.

Παράλληλα, ζητείται να διερευνηθεί συγκριτικά και ο θάνατος της μικρής Μαλένας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τζωρτζίνα λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα. Πλέον “κλειδί” αναμένεται να αποτελέσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αποκαλείψουν τι μπορεί να προκάλεσε τα προβλήματα στην Τζωρτζίνα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;