«Φως στο Τούνελ»: Αποκαλύψεις φέρνει στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα
Νέες εξελίξεις θα φέρει το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα - Το ανατριχιαστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της η δημοσιογράφος

Η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» συνεχίζουν την έρευνα για το θάνατο των τριών παιδιών και αυτή την εβδομάδα. Το βίντεο που μοιράστηκε η γνωστή δημοσιογράφος για το επεισόδιο της εκπομπής που θα δούμε την Παρασκευή είναι καθηλωτικό!

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει σοκάρει όλη τη χώρα και η κοινωνία, η ιατρική κοινότητα αλλά και η ίδια η οικογένεια αναζητά τις απαντήσεις για τα αίτια του θανάτων των τριών κοριτσιών. Τα τρία κορίτσια πέθαναν μέσα σε δυο χρόνια, από καρδιακή ανακοπή και προηγουμένως εμφάνιζαν περίεργα προβλήματα με την υγεία τους.

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» θα είναι live και την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, για να παρουσιάσουν τα νέα στοιχεία της έρευνας για την υπόθεση αυτή. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους followers της το πρώτο teaser για το νέο επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Σε ένα σημείο του teaser βλέπουμε να αναγράφεται το μήνυμα:

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…»

Την ίδια στιγμή βλέπουμε τους δείκτες του ρολογιού να χτυπούν, δείχνοντας πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της εξιχνίασης της υπόθεσης. Στο background ηχούν παιδικά γέλια σαν κραυγές και βλέπουμε τη φωτογραφία της οικογένειας από την Πάτρα να εμφανίζεται θολή και κατακόκκινη.

Μέσα από αυτό βίντεο, η Αγγελική Νικολούκη και η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» υπόσχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Μάλιστα, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν τα πορίσματα για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, κάτι που αναμένεται να φέρει περισσότερες κινητοποιήσεις από τις Αρχές.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;