Survivor 5: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Δάντης στην Ασημίνα -
Πρόκειται για το ερωτικό κομμάτι "Σ' αγαπάω απλά", το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και ακούστηκε σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση στο Survivor 5.

Ένα πολυπόθητο έπαθλο διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor 5 το βράδυ της Τρίτης (23/3).

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη αγωνιζόμενοι για το έπαθλο επικοινωνίας, με τους Κόκκινους να είναι εκείνοι που κέρδισαν το παιχνίδι. Η χαρά τους ήταν τεράστια και ξέσπασαν σε κλάματα και χειροκροτήματα, καθώς θα άκουγαν και θα έβλεπαν μηνύματα από συγγενείς και φίλους.

Σημειώνεται, πως οι παίκτες που ήταν και πριν στους Διάσημους βρίσκονται μερικά βήματα μπροστά από τους νέους Κόκκινους στα μηνύματα που λαμβάνουν στα έπαθλα επικοινωνίας.

Τα μηνύματα ήταν πολύ συγκινητικά, ωστόσο, ένα από αυτά συζητήθηκε περισσότερο. Ο λόγος για το μήνυμα που έστειλα ο Χρήστος Δάντης στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, το οποίο συνοδευόταν με ένα τραγούδι, το οποίο ερμήνευσε ο ίδιος. Της το αφιέρωσε, με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα και να δηλώνει ότι τον αγαπάει πολύ.

Πρόκειται για το ερωτικό κομμάτι “Σ’ αγαπάω απλά“, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και ακούστηκε σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση στο Survivor 5.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;