Κάτια Ταραμπάνκο - Survivor 5: Αποκαλύπτει πότε έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Στο επεισόδιο του Survivor 5 που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη (16/3) αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ανα και αποτελούσε μεγάλο φαβορί αποτέλεσε την τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου και σήμερα Δευτέρα (21/3) ήταν καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

«Είχε παραμείνει ένας ανοιχτός κύκλος, έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει. Τον πρώτο καιρό ήμουν παλτό, δεν έβρισκα με τίποτα τον στόχο, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματά μου. Από εκεί και πέρα δεν έβλεπα Survivor, οπότε δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει. Η δεύτερη εμπειρία ήταν μια πρώτη εμπειρία, ήταν εντελώς διαφορετική και οι ομάδες, ήταν άλλος ο καιρός και γενικά ήταν όλα αλλιώς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί φέτος. Μου πήρε λίγο χρόνο να εγκλιματιστώ», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας για την περσινή της συμμετοχή, την φετινή και τις διαφορές μεταξύ τους όπως τις βίωσε.


Επιπλέον, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία από όπου και κατάγεται. Η ίδια έμαθε για τον πόλεμο λίγο πριν την αποχώρησή της από το Survivor 5.

«Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί. Οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά. Δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτει 2022 με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;