Όσκαρ 2022: Beyonce και Billie Eilish θα τραγουδήσουν live στην τελετή απονομής
Τα Όσκαρ 2022 θα μας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό σόου με εμφανίσεις επί σκηνής από την Beyonce, την Billie Eilish και το καστ του «Encanto».

Καθώς η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2022 πλησιάζει, όλο και περισσότερα γίνονται γνωστά για τη βραδιά της Τελετής Απονομής, από τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν βραβεία πάνω στη σκηνή, μέχρι τους ερμηνευτές που θα τραγουδήσουν τα υποψήφια τραγούδια στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού. Η Ακαδημία Κινηματογράφου, λοιπόν, ανακοίνωσε τα ονόματα που θα δούμε επί σκηνής την Κυριακή 27 Μαρτίου και έχουμε ενθουσιαστεί.

Στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2022, θα δούμε πολλούς από τους μουσικούς ερμηνευτές για τα φετινά υποψήφια τραγούδια για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι. Αναμεσά τους είναι η Beyoncé και η Billie Eilish με τον Finneas. Επίσης, στη σκηνή της τελετής απονομής θα δούμε τους Reba McEntire και Sebastián Yatra.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Academy (@theacademy)

Τέσσερα από τα πέντε τραγούδια θα ερμηνευτούν στην σκηνή των Όσκαρ 2022, ενώ ο υποψήφιος Van Morrison, ο οποίος έγραψε και τραγούδησε το «Down to Joy» για το «Belfast», προσκλήθηκε αλλά δεν θα παραστεί στην τελετή λόγω του προγράμματος της περιοδείας του. Ως αποτέλεσμα, το τραγούδι δε θα ερμηνευτεί κατά τη διάρκεια του σόου.

Η Billie Eilish και ο Finneas είναι υπεύθυνοι για το ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου «James Bond» με τον Daniel Craig και φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό Όσκαρ. Από την άλλη, το Variety αναφέρει πως η Beyoncé βρίσκεται σε συνομιλίες με τους παραγωγούς για να πραγματοποιήσει μια δορυφορική παράσταση του υποψηφίου τραγουδιού της,  «Be Alive» για το «King Richard». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τραγούδι θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει το σόου των Όσκαρ 2022 και να μεταδοθεί ζωντανά από τα γήπεδα τένις στο Compton της Καλιφόρνια. Αυτή ήταν και η τοποθεσία όπου οι θρύλοι του τένις Venus και Serena Williams έκαναν τις πρώτες προπονήσεις τους υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα τους, Ρίτσαρντ.

Ακόμα μία σημαντική πληροφορία είναι πως την βραδιά των Όσκαρ, πέρα από το υποψήφιο τραγούδι στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού του «Encanto», «Dos Oruguitas», το καστ της ταινίας θα ερμηνεύσει ακόμα ένα τραγούδι. Πρόκειται για την μεγάλη επιτυχία της ταινίας, το «We Don’t Talk About Bruno» που έμεινε για πέντε εβδομάδες στο νούμερο 1 του Billboard Hot 100.

Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Disney επέλεξε το άλλο κομμάτι για να στείλει στα Όσκαρ. Ωστόσο, αν κάποιο κομμάτι μπορεί να κλέψει το χρυσό αγαλματίδιο από τα χέρια της Eilish είναι κάποιο από την επιτυχημένη ταινία «Encanto».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;