Αυστραλία: Άνδρας εξαπάτησε κοπέλα στο Tinder παριστάνοντας τον... Κωνσταντίνο Αργυρό!
Μία απίστευτη απάτη μέσω Tinder με εικόνες του Κωνσταντίνου Αργυρού εκτυλίχθηκε με θύμα μία 23χρονη από την Αυστραλία.

Πολλά έχουμε ακούσει ανά διαστήματα με το online dating να αναδεικνύεται πολλές φορές ακόμη και επικίνδυνο. Ακόμη ένα απίστευτο σκηνικό, λοιπόν, ήρθε στο «φως» της επιφάνειας με πρωταγωνιστή τον Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρόο οποίος εν αγνοία του βρέθηκε μπλεγμένος σε μία υπόθεση που θυμίζει την υπόθεση του Απατεώνα του Tinder.

Το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό αποκάλυψε το «Πρωινό» και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνεργάτης της εκπομπής Θάνος Βάγιος, ένας άνδρας στην Αυστραλία έστησε μια απάτη εμπνευσμένη από τον απατεώνα του Tinder χρησιμοποιώντας εικόνες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Έτσι, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του Έλληνα τραγουδιστή που αλίευε από το ίντερνετ εξαπατούσε γυναίκες και αποσπούσε από εκείνες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Την αποκάλυψη έκανε η 23χρονη Torrie Marshall, η οποία συνομιλούσε με έναν άνθρωπο ο οποίος της συστήθηκε με το όνομα Στέλιος. Ο Στέλιος, όπως είχε συστηθεί με εικόνες του Κωνσταντίνου Αργυρού, υποδυόταν έναν Έλληνα επιχειρηματία, και γνώρισε την κοπέλα μέσω Tinder. Η νεαρή κοπέλα μιλώντας μαζί του ένιωσε πως ήρθαν πιο κοντά και πως τον ερωτεύτηκε, με αποτέλεσμα να θέλει να τον γνωρίσει από κοντά μετά από έξι μήνες. Εκείνος όμως της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και όταν κ Torrie του τις έστειλε, εκείνος έσβησε το προφίλ του στο Tinder.

Έτσι, η 23χρονη μίλησε με μία φίλη της προκειμένου να την παρηγορήσει. Εκείνη της πρότεινε να κάνουν μια αναζήτηση με τις φωτογραφίες του Στέλιου στο Facebook και τότε ανακάλυψαν πολλά προφίλ στο Facebook με παρόμοια ονόματα που χρησιμοποιούσαν τις ίδιες εικόνες. Μόνο που στην πραγματικότητα οι εικόνες ανήκαν στον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός, αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου», δήλωσε η Torrie σε συνέντευξή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος «κρυβόταν» πίσω από το προφίλ στο Tinder.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;