Ο Απατεώνας του Tinder: «Δεν είμαι τέρας, είμαι τζέντλεμαν» - Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη
Απατεώνας του Tinder: "Είμαι ένας απλός άνδρας 31 ετών που ήθελα να γνωρίσω γυναίκες", αναφέρει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Δεν είμαι τέρας“. Αυτά λέει ο Απατεώνας του Tinder που έγινε διάσημος εξαπατώντας γυναίκες. “Είμαι ένας απλός άνδρας 31 ετών που ήθελα να γνωρίσω γυναίκες στο Tinder” λέει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο άνδρας συνελήφθη στην Αθήνα και καταδικάστηκε για απάτη, κλοπή και πλαστογραφία και πέρασε πέντε μήνες στην φυλακή.

Ο Σιμόν Λεβιέβ, ο άνθρωπος με τα πολλά ψευδώνυμα, έπειθε γυναίκες ότι είναι γόνος ισραηλινής οικογένειας εμπόρων διαμαντιών με τεράστια περιουσία που γυρνούσε όλο τον κόσμο με το ιδιωτικό του τζετ, έμενε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και έκανε πάρτι με μοντέλα. Αυτός ωστόσο πιστεύει ότι το Netflix κατασκεύασε μια ιστορία για να πουλήσει το ντοκιμαντέρ του.

Δεν είμαι απατεώνας, δεν είμαι ψεύτικος, δεν με ξέρουν και δεν μπορούν να με κρίνουν” δηλώνει στην τηλεοπτική συνέντευξη στο Inside Edition έχοντας στο πλευρό του το μοντέλο και σύντροφό του Κατ Κόνλιν.

Μάλιστα, ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα που λένε ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας εκπομπής, όπου  «οι γυναίκες θα ανταγωνίζονται για την αγάπη του» (κάτι σαν Bachelor). Σύμφωνα με το site Jezebel φαίνεται να εξαργυρώνει τη φήμη του προσπαθώντας να γίνει ο επόμενος μεγάλος γκουρού σχέσεων του Χόλιγουντ.

Μάλιστα έχει πλέον ως μάνατζερ μία γυναίκα, διάσημη για τους απατεώνες που εκπροσωπεί, ξεκίνησε το podcast του και ετοιμάζει ριάλιτι. Τα θύματά του χρωστάνε ακόμη, έχουν λογαριασμό crowdfunding για να βρουν χρήματα για τα χρέη τους, τις χλευάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις θεωρούν χρυσοθήρες.

Ο Απατεώνας του Tinder τις κατηγορεί για ασύστολα ψεύδη.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε και ο Ευάγγελος Καραΐνδρος, συνήγορος του στην Ελλάδα, λέγοντας πώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη σε βάρος του σε καμία χώρα που να βασίζεται σε καταγγελία κάποιας γυναίκας, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά γυναικών, ζητώντας μόνο από δύο από αυτές ποσό 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πως το δικηγορικό γραφείο του μετατράπηκε, όπως είπε, σε μπουτίκ ρούχων επώνυμων εταιρειών, όταν ο πελάτης του του ζήτησε ρούχα, αφού μπήκε στη φυλακή.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;