The Witcher: Ετοιμάζεται νέο βιντεοπαιχνίδι της επιτυχημένης σειράς
Έρχεται νέο βιντεοπαιχνίδι στον κόσμο του «Witcher».

Gamers όλου του κόσμου μπορείτε να χαρείτε, καθώς η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι ένα νέο παιχνίδι Witcher αναμένεται να κυκλοφορήσει και ότι θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5. Η σειρά βιντεοπαιχνιδιών έχει γίνει ακόμα πιο δημοφιλείς μέσα από την τηλεοπτική μεταφορά της στο Netflix.

Ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά σχετικά με αυτό το νέο παιχνίδι της σειράς. Η ανακοίνωση, ωστόσο, επιβεβαιώνει ότι θα:

«Αρχίσει ένα νέο έπος για το franchise και μια νέα συνεργασία τεχνολογίας με την Epic Games»

H CD Projekt Red μοιράστηκε μια εικόνα teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ένα μενταγιόν και τη φράση, «a new saga begins».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Witcher (@thewitchernetfllix)

Η εταιρεία δήλωσε ότι παρά τη συνεργασία με την Epic:

«Δεν σχεδιάζουμε να φέρουμε το παιχνίδι αποκλειστικά σε μια βιτρίνα»

Η κίνηση προς τη νέα τεχνολογία της Unreal Engine 5 είναι επίσης αξιοσημείωτη και αυτό γιατί η CD Projekt Red είχε χρησιμοποιήσει τη δική της τεχνολογία Redending για να χτίσει τα παιχνίδια της από το «The Witcher 2: Assassins of Kings». Όπως δήλωσε ο CTO, Paweł Zawodny:

«Μία από τις βασικές πτυχές του εσωτερικού μετασχηματισμού στην RED 2.0 είναι μια πολύ ισχυρότερη εστίαση στην τεχνολογία και η συνεργασία μας με τα Epic Games βασίζεται σε αυτή την αρχή. Από την αρχή, δε θεωρήσαμε μια τυπική συμφωνία αδειοδότησης, τόσο εμείς όσο και η Epic το θεωρούμε ως μια μακροπρόθεσμη, ικανοποιητική τεχνολογική συνεργασία.

Είναι ζωτικής σημασίας για τη CD PROJEKT RED να έχει αποφασιστεί από την πρώτη δυνατή φάση η τεχνική κατεύθυνση του επόμενου παιχνιδιού μας. Στο παρελθόν, ξοδέψαμε πολλούς πόρους και ενέργεια για να εξελισσόμαστε και να προσαρμόζουμε τη RedEngine με κάθε επόμενη κυκλοφορία παιχνιδιού. Αυτή η συνεργασία είναι τόσο συναρπαστική, διότι θα αυξήσει την προβλεψιμότητα της ανάπτυξης και την αποτελεσματικότητα, ενώ ταυτόχρονα θα μας δώσει πρόσβαση σε εργαλεία αιχμής ανάπτυξης παιχνιδιών. Ανυπομονώ για τα μεγάλα παιχνίδια που θα δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5!»

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney, δήλωσε:

«Η Epic κατασκευάζει την Unreal Engine 5 για να επιτρέψει στις ομάδες να δημιουργήσουν δυναμικούς ανοιχτούς κόσμους σε πρωτοφανή κλίμακα και επίπεδο πιστότητας.

Μας τιμά βαθύτατα η ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους για να ωθήσουμε τα όρια της διαδραστικής αφήγησης και του παιχνιδιού μαζί, και αυτή η προσπάθεια θα ωφελήσει την κοινότητα των προγραμματιστών για τα επόμενα χρόνια»

Υπενθυμίζουμε ότι το «Witcher 3» κυκλοφόρησε το 2015 και κέρδισε «συνολικά 250 βραβεία Game of the Year». Οπότε, το νέο βιντεοπαιχνίδι της σειράς ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;