Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η γιατρός της μίλησε για τις επιπλοκές του 11ου χειρουργείου της
Ιωάννας Παλιοσπύρου: Το μικρόβιο που προκάλεσε επιπλοκές μετά το τελευταίο χειρουργείο - Τι λέει η γιατρός της

Η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι αναφέρθηκε στις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά το τελευταίο χειρουργείο της.

Ειδικότερα, η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου», Μαρία Καλοφώνου, μίλησε στην «Real News» για τα τραύματα της Ιωάννας λέγοντας:

«Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια. Έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε».

Σύμφωνα με την κ. Καλοφώνου ένα μικρόβιο που παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά από μία επέμβαση, ανάγκασε την Ιωάννα να ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά με σκοπό να αντιμετωπιστεί η μόλυνση.
«Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάνν,α γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά», υπογράμμισε η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Το 11ο χειρουργείο «έπεσε» την ίδια ημέρα με τα γενέθλια της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του με ανάρτησή της στο Instagram, όπου εμφανίζεται η ίδια στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ένα με δύο μήνες θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, ενώ θα συνεχίσει να φοράει μάσκα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram:

Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω..
Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους.. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;