Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο της δεν πήγε καλά» - Τι ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ
Η γνωστή επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο "Χαμογέλα και πάλι" και αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η γνωστή επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, φανερώνοντας πως «δεν πήγε καλά».

«Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Δυστυχώς και στην ιατρική γίνονται λάθη, δεν μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιωάννας, να πάνε όλα καλά. Η Ιωάννα είναι μάχιμι και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε τα γενέθλιά της τη Δευτέρα 7/3, στέλνοντας το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως είχε ενημερώσει η ίδια το απόγευμα της Δευτέρας, με μια ανάρτησή της στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram, δέχθηκε πολλές ευχές για την ξεχωριστή αυτή μέρα για εκείνη και θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη θυμήθηκαν.

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;