Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση - Το αντιμετώπισα με θάρρος»
Η Αγγελική Ηλιάδη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, την «Φάρμα», τη σχέση με τα παιιδά της και το πρόβλημα υγείας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδηπαραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν, αλλά και στην πολυσυζητημένη συμμετοχή της στην «Φάρμα».

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε παλιότερα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε:

«Την απόφαση να μπω στη “Φάρμα” την πήρα με χαρά. Ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς».

Στο πλαίσιο της συνέντευξής της η τραγουδίστρια μίλησε και για την σχέση με τα παιδιά της λέγοντας:

«Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη “Φάρμα” ούτε καν σε μονομαχία. Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους. Ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ένιωσα ζήλια και πολλή κακία, οπότε όλα τα είδα και μού άρεσε στη “Φάρμα”».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τα προβλήματα της υγείας της ως εξής:

«Είχα διαταραχή πανικού. Δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;