Άντα Λιβιτσάνου: «Η υποκριτική δεν τελείωσε για εμένα - Μπορεί να επιστρέψω»
Όσα είπε η Άντα Λιβιτσάνου στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η Άντα Λιβιτσάνου υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής σήμερα Παρασκευή (18/3), όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία με τον σύζυγό της που γνώρισε στο Facebook, το μεγάλωμα της ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα τρία παιδιά του πατέρα της που λατρεύει.

Αρχικά, η Άντα Λιβιτσάνου μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» για το ζαχαροπλαστείο της εξήγησε πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον σύζυγό σου λέγοντας:

«Αλλιώς ταιριάζουν δύο άνθρωποι στον προσωπικό και αλλιώς στον επαγγελματικό τομέα».

Όπως λέει με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν μέσω facebook και από το πρώτο ραντεβού δήλωσε πως θα τον παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά η ίδια πιστεύει πως δεν υπάρχει μόνο «ένας άνθρωπος για εμάς, μόνο μία αδερφή ψυχή».


«Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα εγωιστικά μας “θέλω” σε έναν γάμο. Δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι να πηγαίνει παντού μαζί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Επιπλέον, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως δεν ζηλεύει καθόλου τον άντρα της, αν και στο παρελθόν έχει υπάρξει ζηλιάρα και της αλλοίωνε την προσωπικότητα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

«Ήμουν ξετρελαμένη όταν γεννήθηκαν τα ετεροθαλή αδέρφια μου», ανέφερε για τα αδέρφια της. Όσον αφορά το διαζύγιο των γονιών της και το πώς την επηρέασε, η ίδια δήλωσε πως σίγουρα της δημιούργησε θέμα ψυχολογικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δικά της παιδιά λέγοντας:

«Τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα με μια δυναμική μητέρα αποκτούν ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτό είναι ωραίο».

Τέλος, όσον αφορά την υποκριτική μέσω της οποίας έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η Άντα Λιβιτσάνου δήλωσε:

«Η υποκριτική δεν τελείωσε για εμένα. Μπορεί να επιστρέψω ακόμα και στην ηλικία των 50 ετών»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;