Kanye West: Κόβεται η εμφάνισή του στα βραβεία Grammy λόγω της συμπεριφοράς του στα social media
Ο Kanye West δε θα εμφανιστεί τελικά στη σκηνή των βραβείων Grammy 2022 εξαιτίας της ανησυχητικής συμπεριφοράς που έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα στα social media.

Καθώς πλησιάζουμε στην μεγάλη βραδιά των βραβείων Grammy 2022, έχουν γίνει γνωστοί οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή του σόου. Ένας από αυτούς ήταν και ο Kanye West.

Όμως, όπως έγινε γνωστό, ο Kanye West δε θα ανέβει, τελικά, για να τραγουδήσει στη σκηνή των βραβείων. Ένας εκπρόσωπος του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε ότι η εμφάνισή του ακυρώθηκε λόγω της «ανησυχητικής συμπεριφοράς» του στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, το Variety επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, ενώ, ένας συνεργάτης του γνωστού ράπερ, ο The Game, προέβη σε ένα παραλήρημα υπεράσπισης του West στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Kanye κατηγορείται για παρενόχληση της εν διαστάσει συζύγου του, Kim Kardashian, διαδικτυακό εκφοβισμό του νυν συντρόφου της Pete Davidson και για ρατσιστική γλώσσα προς τον παρουσιαστή του «The Daily Show», Trevor Noah.

Ο The Game, κατά κόσμον Jayceon Taylor, έγραψε στο Instagram το βράδυ της ΠαρασκευήςQ

«Τα Grammys αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αποσύρουν τον @kanyewest από την εμφάνιση στο σόου, λες και δεν ξέραμε ότι αυτό θα συμβεί.

Θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι ο @trevornoah είναι οικοδεσπότης και έγινε μια συζήτηση μεταξύ της ομάδας του & της Ακαδημίας που οδήγησε στην απόφαση ή επειδή ο λογαριασμός του Ye ανεστάλη πριν από λίγες ημέρες για άγνωστους λόγους, ειδικά σε έναν κόσμο όπου όλα τα αρνητικά του κόσμου μπορούν να βρεθούν στην ίδια εφαρμογή χωρίς επιπτώσεις ή αναστολές.

Λες τη γνώμη σου σε αυτή τη χώρα για τον εαυτό σου, την οικογένεια ή τους ανθρώπους σου & εξοστρακίζεσαι αμέσως & αν τους πιέσεις αρκετά, δεν θα διστάσουν σε τίποτα για να σε τελειώσουν ως σύνολο.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα γνωρίζοντας ότι παρέμεινα σιωπηλός για θέματα που καίνε ανοίγοντας τρύπες στην καρδιά μου ή αφηγήματα που προωθούνται λανθασμένα από την μαζική ατζέντα, για να δημιουργήσουν την αντίληψη ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι τρελό ή έχει εσωτερικά ζητήματα που δεν μπορούν να λυθούν»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Game (@losangelesconfidential)

Αξίζει να σημειωθεί πως το άλμπουμ του ράπερ «Donda», που κυκλοφόρησε το 2021 είναι υποψήφιο για πέντε βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για το άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy 2022.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;