«The Kardashians»: Επιστρέφουν με νέο ριάλιτι και έχουμε το πρώτο τρέιλερ
Το «The Kardashians» έρχεται και το πρώτο τρέιλερ είναι πολύ αποκαλυπτικό!

Τον περασμένο Ιούνιο, και μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά δρώμενα, το επιτυχημένο ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» έφθασε στο τέλος του. Το ριάλιτι που έκανε διάσημη την οικογένεια Kardashian και εκατομμυριούχα (σχεδόν) όλα τα μέλη της οικογένειας μας αποχαιρέτησε. Όμως, μη στεναχωριέσαι, η οικογένεια που αγαπάμε να μισούμε επιστρέφει με νέο ριάλιτι στις 14 Απριλίου στο Hulu με τον απλό τίτλο «The Kardashians» και έχουμε το πρώτο τρέιλερ.

Ξέρω ότι η οικογένεια αυτή και η… απλή καθημερινότητά της, σου έχει λείψει. Με το νέο ριάλιτι στο Hulu θα γίνεις και πάλι μέρος της καθημερινότητάς τους και θα δεις όλα τα μέλη σε… νέες περιπέτειες. Στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε την Kim Kardashian να δηλώσει ενθουσιασμένη για το νέο «κεφάλαιο» που ανοίγει και σημειώνει:

«Είμαι σε αυτό το παιχνίδι τόσο καιρό, που ξέρω ότι απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου.»

Στο νέο τρέιλερ αποκαλύπτεται, επίσης, ότι η Kourtney Kardashian και ο αρραβωνιαστικός της, Travis Barker, θέλουν να αποκτήσουν μωρό και σε ένα πλάνο είναι σε ιατρείο, που φαίνεται να έχει να κάνει με την ανάγκη τους αυτή. Από την άλλη, η Chloe δηλώνει ότι είναι «περίπλοκη» η σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, Τριστάν Τόμπσον, ενώ η Kim ακούγεται να λέει πως είναι «πραγματικά δύσκολα» τα πράγματα με τον Kanye West.

Άλλο δράμα και αυτό…

Επίσης, βλέπουμε την Chris Jenner να μιλάει για τη σχέση της Kim με τον Pete Davidson και να σχολιάζει πως ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες η Kim δήλωσε ότι ο σύντροφός της δεν έχει πάρει ακόμη μέρος στα γυρίσματα του ριάλιτι, αλλά συμπλήρωσε ότι η ίδια μιλά για τη σχέση τους. Ενώ, ανέφερε:

«Σίγουρα εξηγώ πώς γνωριστήκαμε, ποιος προσέγγισε ποιον, πώς συνέβη και όλες τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουν να ξέρουν.»

Τα δράματα της οικογένειας Kardashian είναι πολλά και από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολούν για πολλά χρόνια ακόμα…

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;