Η αδερφή του Mad Clip κυκλοφορεί νέο τραγούδι και γίνεται viral στο TikTok
Η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, μοιράστηκε ένα sneek peak του κομματιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα από το TikTok.

Η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα του αδικοχαμένου αδερφού της και να μπει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο κομμάτι. Μάλιστα, ένα μικρό sneek peak από το τραγούδι έχει γίνει το απόλυτο viral στο TikTok.

O Mad Clip έχασε τη ζωή του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Σεπτέμβριο του 2021 και η καριέρα του είχε ένα απότομο τέλος. Τα τραγούδια του γνωστού τράπερ ακούγονται ακόμα και σήμερα και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από ένα νεότερο κοινό. Το όνομά του, όμως, δε θα σβήσει σύντομα από τη μουσική βιομηχανία, καθώς  η αδερφή του Άσπα ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία..

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο άφησε να ακουστούν οι στίχοι από το τραγούδι που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα φέρει την υπογραφή του αδικοχαμένου αδερφού της, καθώς είχε γράψει πολλά κομμάτια πριν τον θάνατό του που δεν είχαν κυκλοφορήσει, ενώ, μερικά δεν είχε προλάβει να τα ηχογραφήσει.

Το βίντεο με το νέο τραγούδι έγινε viral  στο TikTok.

@aspa.official Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei ♬ πρωτότυπος ήχος – Aspa.Official

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2