Snik: Η απάντηση της οικογένειας του Mad Clip για τον Light
Μετά την απάντηση του Light στον Snik και τη συνέχεια του "rap beef", ένα μέλος της οικογένειας του Mad Clip έδωσε τη δική του απάντηση.

Η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Light συνεχίζεται με νέο διαδικτυακό επεισόδιο ανάμεσά τους, με αφορμή αυτή τη φορά τον αδικοχαμένο Mad Clip. Ο Snik σε ένα από τα live του στα social media αναφερόταν στον Light και τον κατηγορούσε ευθέως ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip ενώ την ίδια ώρα δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του και παράλληλα το παίζει φίλος του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Σε έδιωξαν από το σπίτι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους, χωρίς να το ξέρει κανένας, και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip για τα κομμάτια του, τα streams του, και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω (…) Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Φοβούνται να μιλήσουν, κάποιος δηλαδή, μιλάω εγώ, δεν σε φοβάται κανένας. (…) Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου μπουνίδια σου είχα δώσει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», είπε στο live του ο Snik  μεταξύ άλλων κατηγορώντας ευθέως τον Light.

Μετά την απάντηση του Light στον Snik και τη συνέχεια του “rap beef“, όπως το αποκάλεσε, ένα μέλος της οικογένειας του Mad Clip έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ισχυρίζεται ο Snik.

Συγκεκριμένα, ο Light δημοσίευσε ακόμη ένα στόρι που προερχόταν από ανάρτηση του εκπροσώπου της οικογένειας και έγραφε: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα για ένα live που έγινε πριν λίγο. Σαν εκπρόσωπος της οικογένειας του Peter, θέλω να ζητήσω όπως ο Peter ήταν Private όσον αφορά τις δουλειές του, να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν ισχύουν».

Έπειτα από λίγο το μέλος της οικογένειας κατέβασε το στόρι λέγοντας ότι “επειδή το θέμα είναι σοβαρό θα τα πούμε στις επόμενες ημέρες“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1