Ολυμπιακός: Ο Καμπελά κλείνει τον μάτι στον Πειραιά - «Όμορφος σύλλογος, με ενδιαφέρει» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο λόγος για τον Ρεμί Καμπελά, ο οποίος επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «L'Equipe», τις επαφές του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να “πυροδοτήσει” ακόμα μια μεταγραφική “βόμβα” και να φέρει στην Ελλάδα έναν σταρ του ποδοσφαίρου. Είναι αρκετά πιθανό λοιπόν οι φίλαθλοι των Πρωταθλητών Ελλάδος να βρεθούν και πάλι στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να υποδεχθούν ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Ρεμί Καμπελά, ο οποίος επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «L’Equipe», τις επαφές του με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός της Κράσνονταρ τόνισε πως έχει πρόταση και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και συνεχώς είναι στο Champions League.

Επιπλέον είναι εκεί ο φίλος μου, ο Γιάν Εμβιλά, με τον οποίο είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν. Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι ένας σύλλογος που με ενδιαφέρει, όμως έχω και άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες», τόνισε σχετικά ο Γάλλος άσος.

Ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για την περίπτωση Καμπελά στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6, λέγοντας: «Τώρα περιμένουμε την απάντηση του Καμπελά. Και τις προηγούμενες μέρες είχε δηλώσει ότι δεν βιάζεται να επιλέξει ομάδα, αφού λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Από τώρα είναι ελεύθερος να διαλέξει την επόμενη ομάδα του».

«Δεν προτίθεται να του κάνει δίμηνο συμβόλαιο, η όποια επαφή προφανώς γίνεται με προοπτική να μείνει και του χρόνου. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Καμπελά αλλά και άλλους υποψήφιους στόχους που ενδεχομένως να εξετάζονται από τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Remy Cabella💥 (@remycabella)

Δες το αφιέρωμα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: Ολυμπιακός: Δαφνοστεφανωμένος έφηβος 97 χρόνων – Σαν σήμερα ιδρύθηκε ο ΟΣΦΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;