Kylie Jenner: Αποκάλυψε πως περνάει επιλόχειο κατάθλιψη - «Είναι ΟΚ να μην είσαι καλά»
Η Kylie Jenner αποκάλυψε μέσα από Instagram stories πως περνάει επιλόχειο κατάθλιψη και έστειλε ένα μήνυμα στις μητέρες.

Η Kylie Jenner μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φανς της μια ευάλωτη, προσωπική στιγμή έξι εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της, Wolf. Η 24χρονη ριάλιτι σταρ και μοντέλο μίλησε μέσα από διαδοχικά Instagram stories για την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δική της εμπειρία, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις νέες μητέρες.

Η 24χρονη ριάλιτι σταρ και μοντέλο, δημοσίευσε σε Instagram Stories ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να γυμνάζεται, γράφοντας «6 εβδομάδες επιλόχειος» και έστειλε ένα μήνυμα στις λέγοντας «μαμάδες με επιλόχειο: η επιλόχειος δεν είναι εύκολη». Στοo Instagram Story της, η Kylie Jenner αναφέρει:

«Η εμπειρία για μένα προσωπικά υπήρξε λίγο πιο δύσκολη από εκείνη με την κόρη μου.

Δεν είναι εύκολο ψυχικά, σωματικά, πνευματικά, είναι απλά τρελό. Και ναι, δεν ήθελα απλώς να επιστρέψω χωρίς να το πω αυτό, μπορεί να φαίνεται πολύ πιο εύκολο για άλλους ανθρώπους, αλλά δεν ήταν εύκολο για μένα.»

Ενώ, συνεχίζει λέγοντας πως «ήταν δύσκολο» και ότι:

«Δεν πίστευε καν ότι θα έκανε αυτήν την προπόνηση σήμερα. Αλλά είμαι εδώ, και νιώθω καλύτερα. Οπότε καταλαβαίνετε!»

Σε επόμενο story της πρόσθεσε:

«Είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πίεζα λίγο τον εαυτό μου… Και απλώς υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι έφτιαξα έναν ολόκληρο άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι.

Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας για να “επιστρέψουμε”. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, μετά τη γέννηση. Οπότε, ναι, απλώς στέλνω λίγη αγάπη. Σας αγαπώ παιδιά!»

Στις 2 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά τα γενέθλια της κόρης τους Stormi, η Kylie Jenner με τον Travis Scott υποδέχθηκαν τον γιο τους, Wolf. Η 24χρονη influencer και μοντέλο το έκανε γνωστό στους εκατομμύρια φανς της ανεβάζοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το χέρι του νεογέννητου στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «2/2/22».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;