Ναταλία Γερμανού: «Δυστυχώς μού άρεσε το παίδεμα και είναι κρίμα»
Η Ναταλία Γερμανού σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σήμερα Τρίτη (15/3) η αγαπημένη παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να τον αποχαιρετήσει, η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Ένιωσα ότι έγινα μια κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε το “Μες στην καλή χαρά”, το οποίο ξεκίνησε στον Alpha με τον Δημήτρη Κοντομηνά ως πρόεδρο το 2008. Ήταν ζωντανό, ήταν κάθε Σαββατοκύριακο, ήταν η πρώτη φορά που εγώ έπρεπε να χειριστώ καταστάσεις να συμβαίνουν, ζωντανές συνεντεύξεις. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τον εαυτό μου ότι τώρα μπορώ να λέγομαι παρουσιάστρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Επιπλέον, η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την εκπομπή που παρουσιάζει αυτή την περίοδο δήλωσε:

«Διατηρώ την ανεμελιά μου στη ζωή. Έχω χάσει λίγο την τηλεοπτική μου αναμελιά. Θες λόγω των καταστάσεων, θες γιατί μας το επέβαλαν τα τηλεοπτικά γεγονότα. Την έχω χάσει λίγο την τηλεοπτική μου ανεμελιά. Προσπαθώ να ισορροπώ και να κρατάω ψυχαγωγικά κομμάτια στην εκπομπή γιατί πιστεύω ότι δεν είναι όλα για όλους […] Δεν μπορώ να γίνω μια κοινωνική εκπομπή. Δεν έχω ούτε τα παράσημα για να το κάνω, ούτε τις γνώσεις και δεν θέλω. Προσαρμόζομαι. Και δεν θέλω, και δεν μπορώ και δεν έχω και το υπόβαθρο για να το στηρίξω και δεν πρέπει κιόλας».

Ερωτηθείσα για την επιστροφή του «Chart Show» που η ίδια είχε παρουσιάσει στο παρελθόν επιτυχώς δήλωσε:

«Έχει αρκετές διαφορές από ποτέ. Εμείς τότε το κάναμε αρκετά by the book. Φέτος η Barking Well αποφάσισε να στηριχτεί -και δικαίως- λίγο στις πωλήσεις και πιο πολύ στα views του YouTube και του Spotify».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Έπειτα, σειρά είχε το ραδιόφωνο που είναι και η μεγάλη της αγάπη.

«Το ραδιόφωνο είναι ψυχοθεραπεία και ειδικά αυτές τις μέρες. Δεν το έχω αφήσει ποτέ. Σίγουρα είναι η πιο σταθερή μου σχέση. Και την τηλεόραση δεν την έχω πολυαφήσει. Άλλα πράγματα έχω αφήσει στη ζωή μου. Αυτά τα δύο πάνε λίγο πακέτο. Το ραδιόφωνο όμως είναι μια πολύ σταθερή και πολύ δυνατή σχέση αγάπης. Η τηλεόραση σού δίνει συγκινήσεις, αλλά σού δίνει κι εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Αναλύοντας τα τηλεοπτικά ζευγάρια του «Σασμού» η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή που πολλές φορές έχει απασχολήσει την επικαιρότητα λέγοντας:

«Δυστυχώς μού άρεσε το παίδεμα και είναι κρίμα. Μέχρι τώρα δυστυχώς τις περισσότερες φάσεις της ζωής μου με ιντρίγκαρε πάντα το να έχει δυσκολία, να έχει παίδεμα, να έχει στεναχώρια. Να λέω “αχ ρε παιδί μου”, να κοιτάω το κινητό. Είναι κρίμα. Δεν μας αξίζει. Μας αξίζει να μας αγαπάνε, να μας φροντίζουν, να αγαπάμε και να φροντίζουμε. Γιατί κυνηγάμε πάντα το παίδεμα; Δεν ξέρω, τον εαυτό μου ρωτάω…»

Όσον αφορά απόφασή της να σταματήσει να παίζει μουσική σε μαγαζιά δήλωσε:

«Πάει αυτό. Τα κρέμασα τα ακουστικά. Δεν παίζω πια. Αισθάνομαι ότι είναι πιο νεανικό σπορ. Έχει αλλάξει κι η μουσική, έχουν αλλάξει τα ακούσματα. Δεν είμαι γνώστης πια των ακουσμάτων που αγαπά η νεολαία. Πρέπει να περάσει αυτό σε πιο νέους ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;