Ζενεβιέβ Μαζαρί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της - Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα»
Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ταξίδι στη Χαβάη - Η ενδεχόμενη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας σήμερα Τρίτη (15/3) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο GNTMτην Βίκυ Καγιά και το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Χαβάη.

«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM. Μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ό,τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφερόμενη στο GNTM και συνέχισε λέγοντας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

«Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;