Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά της Phoebe Waller-Bridge τρία χρόνια με το «Fleabag»
Η Phoebe Waller-Bridge του επιτυχημένου Fleabag επιστρέφει με νέο project για την Amazon - Πρόκειται για την πρώτη της σειρά στα πλαίσια της τριετούς συνεργασίας που υπέγραψε με τα Amazon Studios τον Σεπτέμβριο του 2019

Mε μία ολοκαίνουρια σειρά για την Amazon Prime Video επιστρέφει η αγαπημένη ηθοποιός, Phoebe Waller-Bridge, την πρώτη της μάλιστα μετά το πολύ επιτυχημένο Fleabag, το οποίο και συγκαταλέγεται στις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, σύμφωνα με το BBC.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια: Από το 2016 που η Phoebe Waller-Bridge συστήθηκε στο κοινό ως δημιουργός και πρωταγωνίστρια του Fleabag, η τηλεόραση έγινε λίγο καλύτερη και η Waller-Bridge είδωλο του σύγχρονου τηλεοπτικού πεδίου.

Τώρα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, η Waller-Bridge βρήκε επιτέλους το νέο της τηλεοπτικό project, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά.

Η σειρά δεν έχει τίτλο μέχρι στιγμής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τα γυρίσματα αναμένεται να έχουν ξεκινήσει κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του 2022, ενώ, όπως είπαμε και πιο πάνω, το «σπίτι» της νέας σειράς θα είναι η πλατφόρμα του Amazon Prime. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε. Με ψυχραιμία και αγάπη.

Σημειώνουμε ότι πρόκειται για την πρώτη σειρά της πολυτάλαντης Phoebe Waller-Bridge, στα πλαίσια της τριετούς συνεργασίας που υπόγραψε τον Σεπτέμβριο του 2019 με τα Amazon Studios.

Η Phoebe Waller-Bridge γράφει, παίζει, σκηνοθετεί και κάνει και την παραγωγή. Έχει συμμετάσχει σε σειρές, ταινίες και έχει πάρει κάμποσα βραβεία, ούσα μόλις 37 ετών.

Το deal φαίνεται να προκύπτει μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η δεύτερη σεζόν του Fleabag, το οποίο και απέσπασε συνολικά τρία βραβεία Emmy εκείνη τη χρονιά.

Μιλώντας για τη συνεργασία της εκείνη την περίοδο, η Waller-Bridge ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με την συνέχιση της σχέσης μου με την Amazon. Το να δουλεύω με την ομάδα μου στο Fleabag ήταν η δημιουργική συνεργασία των ονείρων μου. Το αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου. Δεν μπορώ να περιμένω για τη συνέχεια!».

Μετά το τέλος του Fleabag το 2019, η Waller-Bridge βρέθηκε στον ρόλο της executive producer, αλλά και πρωταγωνίστριας στο «Run» του ΗΒΟ. Η ίδια συνέγραψε επίσης το σενάριο της τελευταίας ταινίας του James Bond, No Time To Die.

Τον Απρίλιο του 2021, έγινε γνωστό ότι η Waller-Bridge θα συμμετέχει στη νέα ταινία Indiana Jones 5 μαζί με τον Harrison Ford. Ο Mads Mikkelsen θα βρεθεί στο πλάι τους, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Steven Spielberg, ο οποίος θα είναι και executive producer.

Η τελευταία σεζόν της σειράς Killing Eve, όπου η Waller-Bridge είναι executive producer, έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα της στο BBC.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;