«Russian Doll»: Επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στο Netflix
Μετά από απουσία τριών ετών, το «Russian Doll» επιστρέφει με τη δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν του!

Μία από τις σειρές του Netflix που είχαν ξεχωρίσει ήταν η μαύρη κωμωδία «Russian Doll». Η σειρά που θύμιζε σε πολλούς την «Μέρα της μαρμότας» αποτελούταν από 8 μισάωρα επεισόδια και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς. Μετά από (σχεδόν) τρία χρόνια θα δούμε τη 2η σεζόν της σειράς.

Το Netflix αποκάλυψε μέσα από ένα μικρό teaser, αλλά και μερικές εικόνες το πότε θα επιστρέψει η κωμική σειρά. Η σειρά, που είχε εντυπωσιάσει τους κριτικούς, αλλά και τον κόσμο, είχε καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα βραβεία Emmy.

Η γνωστή streaming πλατφόρμα περιγράφει τη 2η σεζόν ως «το σύμπαν επιστρέφει στις γνωστές μαλ@@@ς του», χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο. Πώς θα επιστρέψει η πρωταγωνίστρια σε αυτή τη συνεχόμενη λούπα και τι καινούργιο έχει να μας προσφέρει η σειρά;

Για να σου θυμίσουμε λίγο την υπόθεση, στο «Russian Doll»  βλέπουμε την Natasha Lyonne ως Nadia που πεθαίνει με διάφορους τρόπους και ζωντανεύει ξανά στην ημέρα των γενεθλίων της. Σε όλη την πρώτη σεζόν προσπαθούσε να βρει τρόπο να βγει από αυτή τη λούπα.

Η 2η σεζόν της σειράς έρχεται αποκλειστικά στο Netflix στις 20 Απριλίου!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;