Το Instagram «εξαφάνισε» τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse
Instagram: Καταργεί τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse.

Η Meta προέβη σε νέες περικοπές «κόβοντας» από χθες τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse χωρίς μάλιστα να κάνει κάποια ενημέρωση. Βέβαια, πρόκειται για μια αναμενόμενη κίνηση, καθώς τα δύο συγκεκριμένα εφέ έχουν προστεθεί στην κύρια εφαρμογή του Instagram εδώ και πολύ καιρό.

Όπως μάλιστα αναφέρει και το wifinews.gr, το Boomerang και το Hyperlapse είχαν εμφανιστεί σε μία εποχή που το software της κάμερας των smartphones είχε περιορισμένες δυνατότητες, αλλά από τότε έχουν ενσωματωθεί στην κύρια εφαρμογή του Instagram.

Ειδικότερα, οι δύο εφαρμογές υπήρχαν μέχρι πρότινος στα συστήματα αναζήτησης των καταστημάτων εφαρμογών App Store και Google Play, ενώ παράλληλα ήταν ενσωματωμένες και στην εφαρμογή. Πλέον δεν είναι διαθέσιμες στο App Store και το Play Store, αλλά όποιος έχει το απευθείας link της καταχώρησής τους μπορεί να δει την ξεχωριστή σελίδα τους σε αυτά χωρίς να μπορεί να τις εγκαταστήσει στις συσκευές του, αφού πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από όσους τις έχουν ήδη εγκατεστημένες στις συσκευές τους.

Η μοναδική εφαρμογή του Instagram που παραμένει διαθέσιμη πλέον είναι το Layout, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κολάζ φωτογραφιών. Βέβαια, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να «αποχαιρετήσουμε» και αυτό σύντομα. Άλλωστε, η υποστήριξη πολλών εφαρμογών δεν είναι εύκολη με τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, να έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως η ομάδα ανάπτυξης του Instagram δεν είναι και τόσο πολυπληθής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;