Έπεσε το Spotify - Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σύνδεση
Προβλήματα στη σύνδεσή τους στο Spotify αντιμετώπισαν το απόγευμα της Τρίτης πολλοί χρήστες με την εταιρεία να τα επιλύει σχετικά γρήγορα χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για την προέλευσή τους.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, αν προσπαθούσες να ακούσεις μουσική ή το αγαπημένο σου podcast μέσω Spotify θα αντιμετώπιζες μία μεγάλη δυσκολία. Πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην εφαρμογή είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της, είτε από την εφαρμογή για smartphones και λάπτοπ.

Τα προβλήματα αυτά παρουσιάστηκαν σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα, το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σύνδεση μέσα από μία ανάρτησή της στο Twitter. Στο οποίο αναφέρει:

«Κάτι δεν φαίνεται σωστό και το εξετάζουμε. Ευχαριστούμε για τις αναφορές»

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες της κορυφαίας εφαρμογής αναπαραγωγής μουσικής ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα είτε στην εφαρμογή σε υπολογιστή και κινητά. Όταν εισέρχονται οι χρήστες στην εφαρμογή, εμφανίζεται ένα μήνυμα πως «έχετε αποσυνδεθεί». Ενώ, εάν προσπαθούσες να συνδεθείς ξανά είτε δε σου αναγνώριζε το e-mail, είτε σου έγραφε ότι κάτι πήγε στραβά.

Το πρόβλημα φαίνεται να εμφανίστηκε στους χρήστες γύρω στις 08:10 μ.μ., ώρα Ελλάδας.

Ευτυχώς, η αναστάτωση κράτησε λιγότερο από μία ώρα και πρώτο το Spotify ανακοίνωσε πως το θέμα έχει λυθεί. Ωστόσο, δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματος.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;