Netflix Hub: Η νέα λειτουργία του Spotify για τους λάτρεις της streaming πλατφόρμας
Spotify και Netflix συνεργάζονται και φέρνουν στους χρήστες τους μία νέα λειτουργία!

Οι δύο εταιρείες κολοσσοί, η Netflix και η Spotify, συνεργάζονται προκειμένου να δώσουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στους χρήστες τους χαρίζοντάς τους ακόμη περισσότερες στιγμές διασκέδασης.

Και πώς θα γίνει αυτό;

Αυτό θα συμβεί προσθέτοντας μια νέα λειτουργία στο Spotify που θα βοηθήσει αρκετά όσους και όσες βλέπουν ασταμάτητα σειρές και ταινίες στο Netflix“κολλάνε” με τα τραγούδια ορισμένων παραγωγών και μετά τα αναζητούν μέσα στο χάος του διαδικτύου.

Η νέα λειτουργία του Spotify θα ονομάζεται Netflix Hub και θα φιλοξενεί όλα τα επίσημα soundtracks, τις playlists, αλλά και podcasts δημοφιλών ταινιών και σειρών από το Netflix. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις την premium εκδοχή του Spotify, προκειμένου να απολαύσεις το Netflix Hub, αφού θα διατεθεί τόσο στην δωρεάν όσο και στην premium εκδοχή.


Βέβαια, μέχρι στιγμής το Netflix Hub θα είναι διαθέσιμο μόνο για τους/τις χρήστες του Spotify στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ινδία.

Το Netflix Hub θα έχει στην “φαρέτρα” του soundtracks και playlists από τα Stranger Things, La Casa De Papel, Narcos: Mexico, Outer Banks, Squid Game, tick, tick…Boom! Bridgerton, Cowboy Bebop, Virgin River, On My Block και πολλά άλλα. Παράλληλα, εκεί θα είναι διαθέσιμα και podcasts που συνδέονται με το περιεχόμενο που μπορεί κανείς να βρει στο Netflix. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι θα μπορείτε να βρείτε τίτλους πως Okay, Now Listen, Netflix Is A Daily Joke, 10/10 Would, You Can’t Make This Up αλλά και podcasts που εμβαθύνουν σε δημοφιλείς σειρές, όπως The Crown: The Official Podcast ή Behind the Scenes: Shadow and Bone και ούτω καθεξής.

Οι δύο εταιρείες υπογράμμισαν ότι συνεργάζονται με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις αντίστοιχες επιθυμίες των θαυμαστών τους, και όχι για να αποκομίσουν κέρδος η μία από την άλλη με την Spotify μάλιστα να ότι θα διαθέσει περισσότερο αποκλειστικό περιεχόμενο στο Netflix Hub τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;