Το «I Am Legend» επιστρέφει με ένα sequel μετά από 15 χρόνια
Ο Will Smith και ο Michael B. Jordan ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σίκουελ του «I Am Legend».

Μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες της δεκαετίας του 2000 ήταν η ταινία «I Am Legend» με πρωταγωνιστή τον Will Smith. Παρά το φινάλε, στο οποίο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να θυσιάζεται για να σώσει το ανθρώπινο είδος από τα ζόμπι που έχουν κυριεύσει τη Γη, έγινε γνωστό ότι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, η ταινία θα αποκτήσει ένα sequel!

Η ταινία, που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2007, κατάφερε να κάνει εισπράξεις πάνω από 580 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Σκηνοθέτης ήταν ο Francis Lawrence (που σκηνοθέτησε και τις τρεις τελευταίες ταινίες της κινηματογραφικής σειράς «The Hunger Games») και σεναριογράφος ήταν ο Akiva Goldsman. Μάλιστα, ο δεύτερος αναμένεται να επιστρέψει και για το sequel του «I Am Legend» και, μόνο αυτός γνωρίζει το πώς θα επιστρέψει στο δεύτερο μέρος ο πρωταγωνιστής που υποδύεται ο Will Smith.

Μαζί με τον γνωστό ηθοποιό, που φέτος είναι υποψήφιος στα Όσκαρ 2022 και φαίνεται πως είναι και το φαβορί την κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «King Richard»με μια άλλη ταινία, θα πρωταγωνιστήσει και ο Michael B. Jordan.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί θα είναι και παραγωγοί της νέας ταινίας.

Δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος θα αναλάβει να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «I Am Legend», ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Francis Lawrence να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα. Επίσης, η πλοκή της ταινίας παραμένει επίσης ένα μυστήριο και αυτό γιατί, ενώ η πρώτη ταινία βασίστηκε σε ένα βιβλίο, το βιβλίο δεν έχει συνέχεια…

Διάβασε επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;