Το «Alien» επιστρέφει με νέα ταινία και δεν μπορούμε να περιμένουμε
Ένα από τα πιο δημοφιλή κινηματογραφικά franchise, το «Alien», επιστρέφει με νέα ταινία.

Ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchise που αγγίζει τα όρια του θρίλερ και των ταινιών δράσης, «Alien». Το δημοφιλές franchise που δημιουργήθηκε από τον Ridley Scott θα επανέλθει με μία νέα ταινία.

Αυτή τη φορά τη ταινία δε θα τη δούμε στην μεγάλη οθόνη, αλλά μέσα από την streaming πλατφόρμα Hulu και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα δούμε τον Fede Álvarez.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η ταινία λέγεται ότι θα βασίζεται σε μια ιδέα που είχε ο σκηνοθέτης πριν από χρόνια και την είχε αποκαλύψει στον Ridley Scott. Η παραγωγή θα ανήκει στην 20th Century Pictures και αναμένεται να «εισάγει πολλούς νέους χαρακτήρες». Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του στούντιο, Steve Asbell, η νέα ταινία «θα είναι πιο κοντά στις ρίζες του είδους», καθώς δεν θα έχει την πίεση των blockbuster «με τον τεράστιο προϋπολογισμό». Τέλος, όπως υποστηρίζει ο Asbell, η νέα ταινία στον κόσμο του «Alien» θα είναι πιο αυτόνομη και δε θα συνδέεται με τις προηγούμενες του franchise.

Πέρα από τη νέα ταινία, όμως, αναμένουμε και μία τηλεοπτική σειρά στον κόσμο αυτό, κάτι που είχε ανακοινωθεί το 2020 κατά τη διάρκεια της Ημέρας των Επενδυτών της Disney. Ούτε η νέα σειρά θα θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες της Ripley, αλλά σε φτωχούς εργαζόμενους που σκοτώνονται από τον εξωγήινο. Μάλιστα, το στούντιο ανέφερε ότι η σειρά θα είναι πιο γειωμένη και θα ταιριάζει στο ήδη υπάρχον σύμπαν. Όπως είχε αποκαλυφθεί, η σειρά θα διάρκεια 8 με 10 ώρες, ενώ, παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα φτάσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Álvarez είναι ο σκηνοθέτης πίσω από επιτυχημένες ταινίες όπως τα «Evil Dead» (2013), «Don’t Breathe» (2016) και «The Girl in the Spider’s Web» (2018). Ενώ, έχει δημιουργήσει και τη σειρά «Calls» (2021) για την οποία έχει γράψει και επτά από τα εννιά επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη νέα ταινία δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα πολλές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, αλλά και το καστ.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;