Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου»
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα».

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρα 2022 ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε στο πλατό του «Mega Καλημέρα» όπου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό. Μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» που θα παίζεται στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη λήξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Π Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε αρχικά ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» που θα παίζεται στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 12 Μαρτίου, μετά από δυόμιση χρόνια «αποχής» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ερωτηθείς για το εάν έχει ακούσει κάτι για κάποιον, το οποίο τον έκανε «να πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε πως πλέον δεν υπάρχει κάτι που να τον σοκάρει λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Τα ακούμε και τα καταπίνουμε, και πάμε παρακάτω. Πιστεύω πως έχουμε να δούμε και άλλα».


Όσον αφορά την περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα.

«Το είδα σαν δώρο. Το διασκέδασα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας για το παρελθόν αναφέρθηκε στην μετακόμισή του στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που έγινε το μακρινό 2007 με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μόνιμα, ήρθα με το σκάφος και πολύ το χάρηκα. Φυσικά και τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια. Ήρθα 11 Νοεμβρίου του 2007. Ήρθα χωρίς να έχω κλείσει κάποια δουλειά. Το μόνο που είχα κλείσει ήταν θέση στη μαρίνα για να μπορέσω να δέσω γιατί ερχόμουν με το “σπίτι” μου. Έδεσα στον Πειραιά, κατέβηκα στο Πασαλιμάνι και σιγά σιγά άρχισα να απλώνω τα πλοκάμια μου», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συνέχισε λέγοντας:

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη γιατί γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Έπαψε να υπάρχει η συνεργασία με τον Αντώνη, γύρισα σελίδα και πήγα παρακάτω. Το είχα ανάγκη αυτό, να φύγω. Ήμασταν οι μόνοι που δουλεύαμε τότε σε ένα κανάλι των Αθηνών από τη Θεσσαλονίκη. Και τώρα τα παιδιά είναι οι μόνοι που το κάνουν». 

Όσον αφορά την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε πως τον γνώριζε ελάχιστα, δεν είχε κάνει παρέα μαζί του και ούτε είχε συνεργαστεί ποτέ μαζί του, αλλά το συγκεκριμένο θα το αντιμετώπιζε όπως το αντιμετώπισε και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα».

Ερωτηθείς εάν θα παρουσίαζε κάτι άλλο πέραν τηλεπαιχνιδιού, δήλωσε πως πιστεύει ότι κάτι άλλο δεν θα του ταίριαζε.

«Θα σας αποσυντόνιζα πλήρως πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά πάνω στο ίδιο θέμα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε και για τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη, λέγοντας πως στην καραντίνα κύλησαν όλα ήρεμα μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε πως αυτός είναι που «μπαίνει στην κουζίνα» στο σπίτι, αφού η μαγειρική είναι ένα ταλέντο που εξέλιξε την περίοδο της καραντίνας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;