Σωτήρης Καλυβάτσης: «Eίδα τη Σοφία Παυλίδου πεσμένη και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει»
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Εκείνο το περιστατικό δεν το έφερε στη δημοσιότητα η Σοφία Παυλίδου, αλλά ο συμπαραγωγός της παράστασης».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” και μίλησε για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, η οποία βρίσκεται δικαστικά σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως έχει ήδη καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στα παρασκήνια του θεάτρου, γεγονότα που μοιράστηκε και με τους τηλεθεατές της εκπομπής.

«Εκείνο το περιστατικό δεν το έφερε στη δημοσιότητα η Σοφία Παυλίδου, αλλά ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης, ο οποίος είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση και έτσι βγήκε το περιστατικό στη δημοσιότητα.

Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Θα πάω και στο δικαστήριο, αν κληθώ. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ.

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε, τι δεν έγινε. Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η επικοινωνία», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;