Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονιστικές εικόνες - Πολίτες εμποδίζουν ρωσικό στρατό να μπει στην πόλη τους (ΒΙΝΤΕΟ)
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πόλη Ενερχόνταρ βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης Ζαπορίζια.

Μια συγκινητική στιγμή σημειώθηκε στην πόλη Ενερχοντάρ της Ουκρανίας, όταν συγκεντρωμένο πλήθος πολιτών στάθηκε εμπόδιο στα τάγματα του ρωσικού στρατού που επιχείρησαν να εισβάλλουν στην πόλη και να την καταλάβουν.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας ανήρτησε ένα βίντεο στα social media και έγραψε: «Ο Πούτιν δεν έχει καμία πιθανότητα να τον κερδίσει». Στη συνέχεια της ανάρτησής του στο Twitter, ο Dmytro Kuleba, συμπλήρωσε: «Πρόκειται για έναν πραγματικό λαϊκό πόλεμο για την Ουκρανία. Ο Πούτιν δεν έχει καμία πιθανότητα να τον κερδίσει. Σε αυτή τη φωτογραφία πολίτες εμποδίζουν τους Ρώσους εισβολείς στο Energodar χθες. Μία από τις εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο. Χρειαζόμαστε συμμάχους για να βοηθήσουμε την Ουκρανία να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ειδικά στον αέρα. Κλείστε τον ουρανό τώρα!

Στο βίντεο βλέπουμε μια λαοθάλασσα από ουκρανούς πολίτες να αψηφούν τον κίνδυνο και με τεράστια ψυχικά αποθέματα να προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στους επίδοξους κατακτητές και τον πόλεμο. Όλα αυτά με αλληλεγγύη και μαζικότητα.

Η πόλη Ενερχόνταρ βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης Ζαπορίζια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;