Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση των Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά στην αγωγή
Οι τρεις ηθοποιοί που δέχθηκαν αγωγή αποζημίωσης ύψους 730.000 ευρώ, δίνουν τη δική τους απάντηση μέσα από μία κοινή ανακοίνωση.

Το πρωί του Σαββάτου, 26 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Δώρα Χρυσίκου, τη Ζέτα Δούκα και τον Νίκο Ψαρρά, καθώς και στο ΣΕΗ, για τα όσα υποστήριξαν στο παρελθόν για την κακοποιητική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού στο πλαίσιο παλαιότερης συνεργασίας τους. Οι τρεις ηθοποιοί έδωσαν την δική τους απάντηση μέσα από μία ανακοίνωση.

Οι τρεις ηθοποιοί, στην ανακοίνωση αυτή, μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι πρόκειται για μια απέλπιδη προσπάθεια να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του αλλά και να “ακυρώσει” την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η ανακοίνωση των τριών ηθοποιών

Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμηση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζέτα Δούκα

Δώρα Χρυσικού

Νίκος Ψαρράς

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και ανέφερε τα εξής:

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα.

Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;