Χρήστος Σαντικάι: «Ήθελα να βγάλω από πάνω μου την στάμπα του μικρού παιδιού - Νόμιζα ότι ήταν κατάρα»
Ο Χρήστος Σαντικάι σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The 2night Show».

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Χρήστος Σαντικάι, βρέθηκε χθες Τετάρτη (23/2) καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία και την ταύτισή του με τα Χριστούγεννα για τα κάλαντα που τραγουδούσε.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στον χώρο της μουσικής, ο Χρήστος Σαντικάι είπε:

«Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Και συνέχισε αναπολώντας εκείνη την εποχή:

«Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα. Δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει. Δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν. Ήταν πολύ έξυπνο. Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Επιπλέον, δήλωσε πως μεσολάβησε μια δύσκολη περίοδος από την εποχή που τραγουδούσε στο Alter μέχρι να φτάσει στη solo καριέρα του στο τραγούδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Santikai (@xristos.santikai)

«Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα… Το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν. Με βοηθάει μέχρι και τώρα. Ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;