Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει από το φροντιστήριο»
Η Μαρίνα Σάττι σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Η γνωστή τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι, κάθισε χθες Τετάρτη (23/2) στην καρέκλα της εκπομπής «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουγε μικρή για την καταγωγή της, αλλά και για το πως ένιωθε με αυτά.

«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος. Ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

«Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Επιπλέον, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το σπίτι της και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε λέγοντας:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις, δύο κουλτούρες και με δύο θρησκείες. Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και δυσκολευόμουν να υπάρξω γιατί ήμουν στην Ελλάδα. Πήγαινα σε δημόσιο σχολείο και έκανα παρέα με αγόρια».


Τέλος, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και τις σπουδές της η Μαρίνα Σάττι είπε:

«Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, πέρασα στην Αρχιτεκτονική αλλά ήθελα να έρθω στην Αθήνα να γίνω ηθοποιός. Το ήξερα ότι θα πάω προς τα εκεί».

Έπειτα, τόνισε πως στη σχολή έμεινε τρία χρόνια χωρίς να την τελειώσει ποτέ και συνέχισε λέγοντας πως δεν ήταν δύσκολη απόφαση.

 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;