Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια η γνωμοδότηση του τεχνικού συμβούλου - Υπάρχουν κενά στο DNA
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη - Παραδόθηκε στην ανακρίτρια η γνωμοδότηση του τεχνικού συμβούλου της 24χρονης

Νέες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ειδικότερα, η γνωμοδότηση του τεχνικού συμβούλου, Δημήτρη Γαλεντέρη παραδόθηκε χθες Τρίτη (22/2) στην ανακρίτρια και αφορά την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας επεξεργαζόταν για δύο εβδομάδες στοιχεία και πληροφορίες με σκοπό τη σύνταξη τεχνικού πορίσματος. Στόχος του πορίσματος είναι να απαντά λεπτομερώς σε συγκεκριμένα ιατροδικαστικά ζητήματα, όπως είναι το πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και το ποια δείγματα ελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Σημειώνεται πως στην έκθεση του τεχνικού συμβούλου έχει συμπεριληφθεί και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης, κάτι που αρχικά είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου κάνοντας λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ». Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έχοντας διαπιστώσει πως κατανάλωση αλκοόλ δεν ήταν αμελητέα όπως αρχικά υποστήριξε το περιβάλλον του κατηγορούμενου, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

Επιπλέον, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας, κάνοντας δηλώσεις στο ThessToday.gr είπε ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Τέλος, ο κ. Ζιώγας επισήμανε ότι «πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, οι δικαστές έχουν την κρίση τους και θα δουν την πραγματικότητα”, επισημαίνοντας επίσης ότι η 24χρονη “παλεύει και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;