Λάμπρος Κωνσταντάρας: Όσα αποκάλυψε για Μυριέλλα Κουρεντή, Γιώργο Κατσαούνη και Βαλάντη
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για το Survivor 5 και έκανες μερικές αποκαλύψεις.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε την Τρίτη και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5, αλλά έκανε και μερικές αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης. Αρχικά, μίλησε για την κόντρα του με τον Βαλάντη και, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως δήλωσε, αρχικά, ο δημοσιογράφος:

«Με τον Βαλάντη είχαμε συνεργαστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ένα ή δύο τραγούδια. Τεμπέλης δεν είμαι, δεν υπήρξα ποτέ. Μιλήσαμε με τον Βαλάντη, με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε να το σταματήσουμε γιατί δεν έχει νόημα. Κι εγώ δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια. Νερό κι αλάτι και όλα καλά.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή και δήλωσε:

«Η Μυριέλλα το κατάλαβε κάποια στιγμή ότι γίνεται κουραστική, μιλάει ασταμάτητα, προσπαθεί να βρει το δίκιο της σε ένα χώρο που δεν θα το βρει με τίποτα. Δεν ήταν οι άλλοι διατεθειμένοι να ακούσουν, οπότε ό,τι κι αν πεις θα τον πρήξεις. Εγώ κατάλαβα ότι η Ναυσικά κουράστηκε να την υπερασπίζεται και ένιωσε προδομένη.»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε και για τη σχέση της ηθοποιού με τον Κατσαούνη:

«Η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, ήταν όλο απόλυτα ειλικρινές. Η Μυριέλλα ενθουσιάστηκε από τον Γιώργο που την πλησίαζε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μπορούμε να πλησιάσουμε και της έλεγε ότι την βλέπει στον ύπνο του, ότι είναι ερωτευμένος. Αυτό δεν μπορείς να το πεις κάτι παραπάνω από πλατωνικό φλερτ.»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;