Survivor 5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα
Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5.

Αυτή η εβδομάδα δεν έχει ξεκινήσει με την καλύτερη ψυχολογία για την ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5. Η ομάδα έπρεπε να βγάλει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, καθώς δεν έχασε μόνο το πρώτο παιχνίδι ασυλίας, αλλά και το δεύτερο.

Μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι είχαν “δείξει” ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Αρσενίου. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όπου ηττημένοι για ακόμα μία φορά ήταν οι Διάσημοι.

Οι παίκτες της ομάδας θα έπρεπε και πάλι να καταδείξουν αυτόν που θεωρούν ως πιο αδύναμο παίκτη στην ομάδα τους ή αυτόν που δεν συμπαθούν. Αυτή ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5.

Από τη μεριά του, ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία, Άρης Σοϊλέδης, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχει έρθει ρήξη στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να της ανοίξει τα μάτια για τις νέες φιλίες της στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Ναυσικά έχει αλλάξει στάση απέναντί της.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Μετά την ανακοίνωση των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5, ακολούθησε η συνηθισμένη διαδικασία όπου απευθύνονται στο κοινό και παρουσιάζουν τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να τους ψηφίσουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;