Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία
Survivor Spoiler: Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, θα παρακολουθήσουμε μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, το οποίο θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας (21/2).

Ένα έντονο σκηνικό θα εκτυλιχθεί στην παραλία των Κόκκινων κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου. Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή ένταση ανάμεσα στον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια, οι δύο παίκτες θα τσακωθούν μπροστά σε όλους και θα κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια.

Υπενθυμίζεται πως στο Συμβούλιο του Νησιού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως κάποιοι από την ομάδα της, μιλούν υποτιμητικά στον Τάκη Καραγκούνια, με τον ίδιο να δακρύζει.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5, ο παίκτης θα ξεσπάσει εναντίον του Αρσενίου και θα αίματα θα “ανάψουν“.

Παράλληλα, ο Άρης Σοϊλέδης θα προσπαθήσει να μιλήσει την ώρα της μεγάλης έντασης, αλλά επειδή δεν θα τον αφήσουν, θα κλωτσήσει ό,τι βρει μπροστά του και θα φύγει.

Έπειτα, θα δούμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για αυτή τη βδομάδα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τον Σάκη Αρσενίου.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, θα παρακολουθήσουμε μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας φαίνεται πως θα είναι για ακόμη μια φορά οι Μαχητές κι έτσι οι Διάσημοι θα βρεθούν στην κάλπη ξανά, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;