Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ταινία για τη ζωή του από τη Disney είναι έτοιμη - Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Η ταινία, που πλέον ονομάζεται «Rise», για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Η Disney έχει έτοιμη την πολυαναμενόμενη ταινία για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την άνοδό του στην κορυφή του NBA. Ένα μέρος της οποίας γυρίστηκε και στην Ελλάδα, έχει επίσημο, καθώς μετονομάστηκε από «Greek Freak» σε «Rise».

Η ταινία έχει ολοκληρωθεί και φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της! Και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Η Disney έκανε γνωστό με ένα tweet ότι η ταινία αλλάζει τίτλο και από «Greek Freak» θα λέγεται, πλέον, «Rise» («Η Άνοδος» στα ελληνικά). Αυτή η αλλαγή στον τίτλο θέλει να δώσει έμφαση στην άνοδο του Γιάννη από τα Σεπόλια προς την κορυφή του μπασκετικού κόσμου.

Το «Rise» θα εξιστορεί την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκινώντας από τη Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα, τα παιδικά του χρόνια, και, τελικά, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, το Γιάννη, το Θανάση και τον Κώστα, στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι είχε τη χαρά να απολαύσει την ταινία σε μία ειδική προβολή για αυτόν και την οικογένειά του. Μαζί με τη μητέρα του, Βερόνικα και τον αδερφό του, Θανάση, είδαν την πρώτη ολοκληρωμένη εκδοχή της ταινίας σε ειδική προβολή στα στούντιο της Disney.

Μετά την προβολή, ο Γιάννης ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Twitter και είπε την άποψή του για την ταινία, γράφοντας:

«Ανυπομονώ να τη μοιραστώ με τον κόσμο.»

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία, αλλά και αν θα τη δούμε και μέσω Disney+.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 1 
 0 
 0