ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετατρέπεται και επίσημα σε ζωντανό «θρύλο» του NBA.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του NBA και ένας παίκτης που θεωρείται ζωντανός «θρύλος» του μπάσκετ είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς . Ο γνωστός μπασκετμπολίστας κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 26 πόντους στον αγώνα κόντρα στους Γκόλντεν Στέϊτ Γουόριορς και έφτασε, συνολικά, τους 44.157. Αυτό τον σύνολο σε πόντους που έχει σημειώσει στην καριέρα του τον κάνει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Ο 37χρονος σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, σημείωσε 26 πόντους στον αγώνα έναντι στους Γκόλντεν Στέϊτ Γουόριος και έφθασε στους 44.157 καριέρας σε κανονική περίοδο και πλέι οφ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA. Στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα συναντάμε τον θρυλικό, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος τελείωσε την καριέρα του με 44.149 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τον πρώτο σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ, λαμβάνονται υπόψιν μόνο οι πόντοι της κανονικής περιόδου. Στη λίστα αυτή, πρώτος είναι ο Τζαμπάρ με 38.387 πόντους και ακολουθούν ο Καρλ Μαλόουν με 36.928 και ο Τζέϊμς με 36.526 πόντους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;