Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν έδωσα στην Τασούλα τον έρωτα που περίμενε»
Λάκης Λαζόπουλος: "Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι".

Για την αείμνηστη σύζυγό του Τασούλα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι μεταξύ τους υπήρχε πάντα σεβασμός, οι δυο τους πέρασαν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να περάσει ένα ζευγάρι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά» και την Αννίτα Πάνια, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι σίγουρα δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το όνειρό της, όπως εκείνη το είχε φανταστεί, καθώς δεν έδωσε τον έρωτα που εκείνη περίμενε από εκείνον.

«Είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα.

Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα.

 Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;