Λίντα Εβαντζελίστα: Δείχνει για πρώτη φορά το σώμα της μετά την παραμόρφωση από αισθητική επέμβαση
Λίντα Εβαντζελίστα: "Μου άρεσε να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι".

Για τον εφιάλτη που ζει μετά την παραμόρφωση που υπέστη από αισθητική επέμβαση, αλλά και για τον αγώνα που δίνει για να αγαπήσει ξανά τον εαυτό της, μίλησε το διάσημο μοντέλο Λίντα Εβαντζελίστα.

Ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο People και μίλησε για την αισθητική επέμβαση που την άφησε μόνιμα παραμορφωμένη.

Η 56χρονη, δήλωσε είχε υποβληθεί σε επτά συνεδρίες CoolSculpting, μια δημοφιλή, μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση, τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016. Μέσα σε τρεις μήνες μετά τις θεραπείες της η Λίντα Εβαντζελίστα, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του σουτιέν της.

Δήλωσε πως στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση τον Σεπτέμβριο, μηνύοντας τη μητρική εταιρεία του CoolSculpting για αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι πλέον δεν μπορεί να εργαστεί.

Μου άρεσε να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι, κρυμμένη από ντροπή. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτόν τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους“, λεει η ίδια στην συνέντευξή της.

Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε πως αρχικά νόμιζε ότι η παραμόρφωση στο σώμα της ήταν δικό της λάθος και γι’ αυτό ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και να ασκείται περισσότερο.

Έφτασα σε σημείο να μην τρώω καθόλου. Νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου“, λέει.

Τελικά, τον Ιούνιο του 2016 πήγε στον γιατρό της και του έδειξε το σώμα της ενώ του είπε πως δεν έτρωγε και έκανε άσκηση συνεχώς. Τελικά το μοντέλο διαγνώστηκε με παράδοξη υπερπλασία λιπώδους ιστού (ΠΑΥ). Η ΠΑΥ είναι μια σπάνια παρενέργεια που επηρεάζει λιγότερο από το 1% εκατό των ασθενών με CoolSculpting.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;