Γιάννης Βασιλώττος: «Προτιμώ να είμαι μόνος παρά να αναλώνομαι»
Ο Γιάννης Βασιλώττος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «The 2night Show».

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» χθες Τετάρτη (16/2) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρης Αρναούτογλου «The 2night show». Στο πλατό της εκπομπής μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βασιλώττος αναφέρθηκε στη σειρά που κάνει θραύση, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Βασιλώττος φάνηκε θετικός ως προς την συμμετοχή του σε έναν ενδεχόμενο τέταρτο κύκλο της σειράς λέγοντας μάλιστα:

«Είμαι καλά. Κάθε χρόνο λέμε ότι είναι η τελευταία χρονιά. Εγώ θα ήθελα να πάει και τέταρτη, επειδή εμπιστεύομαι την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πλήττω».

Σχετικά με την τρίτη σεζόν της σειράς, αυτός που ο ηθοποιός ξεχώρισε είναι η ιστορική μελέτη που έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι με τον ίδιο να λέει:

«Μού κάνει εντύπωση πόση μελέτη έχει γίνει πάνω στο ιστορικό κομμάτι, πέρα από τη μυθοπλασία που κάνουμε. Η απόδοση των γεγονότων μου έχει κάνει εντύπωση επίσης. Μού έστειλαν μηνύματα και μου είπαν: “Εντάξει δεν είναι τόσο σκληρά”. Δεν μπορούσαμε να δείξουμε τηλεοπτικά περισσότερη σκληρότητα. Δεν μπορεί να δει άνθρωπος τα βασανιστήρια που περνούσαν οι άνθρωποι στη Λέρο».


Όσον αφορά τους υπόλοιπους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στις «Άγριες Μέλισσες» ο ίδιος έχει να πει μόνο καλά λόγια.

Μάλιστα, για τη σχέση του με τον Νίκο Κουρή, αποκάλυψε:

«Τον αγαπώ τον Νίκο τον Κουρή. Δεν τον ήξερα πριν, αλλά ήξερα τη δουλειά του. Όταν έρχεται στα γυρίσματα μου λέει “Μου ρουφάς και την ενέργεια σε παρακαλώ μη μιλάς”. Έχουμε πολλές σκηνές μαζί. Είναι ο διοικητής μου».

Φυσικά, εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις νέες επαγγελματικές προτάσεις που έγιναν μετά τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Οι επαγγελματικές μου προτάσεις είναι περισσότερες και χαίρομαι γι’ αυτό. Κάθε πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν κάνουν όλοι για όλους και δυστυχώς δεν μπορώ να τις κάνω όλες. Δεν μπορώ να βρεθώ σε δυο σημεία. Η αναγνωρισιμότητά μου έχει αλλάξει, όταν με συναντάει ο κόσμος μού συμπεριφέρεται ανάλογα με το τι έχω κάνει στη σειρά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή.

«Τώρα που πάει η ζωή μου καλύτερα, θα παντρευτώ; Αν είχα βρει τον άνθρωπο που πίστευα ότι θα με συντροφεύσει σε όλη μου τη ζωή, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ… Η προτεραιότητα μου είναι να χτίσω το μέλλον μου. Τώρα για τον γάμο δεν ξέρω. Εννοείται ότι προτιμώ να είμαι μόνος, παρά να αναλώνομαι, να μοιράζομαι έτσι το συναίσθημά μου, τη σεξουαλικότητά μου. Μού αρέσει να έχω έναν άνθρωπο σταθερό να με περιμένει στο σπίτι, να ξέρω ότι υπάρχει εκεί, ακόμη κι αν δεν συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλώττος αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;