Το «Star Trek» επιστρέφει με νέα κινηματογραφική ταινία μέσα στο 2023
Ετοιμάσου για ακόμα ένα ταξίδι με το Enterprise!

Η Paramount ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά με το Enterprise. Στη συνάντηση που είχε με τους επενδυτές, το στούντιο του Hollywood ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ακόμα μία νέα ταινία στον κόσμο του «Star Trek» με το καστ που γνωρίσαμε από την ταινία του 2009 του J. J. Abrams και είδαμε σε ακόμα δύο ταινίες μετά.

Ένα στέλεχος της Paramount, ο Brian Robbins, και ο παραγωγός, J .J. Abrams, έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στην εκδήλωση επενδυτών του γνωστού στούντιο την Τρίτη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν για τη νέα ταινία στο sci-fi franchise.

Δεν υπάρχουν ακόμα συμφωνίες με το καστ, αλλά η Paramount ελπίζει ότι τα μέλη του καστ θα επιστρέψουν και ελπίζουν ότι οι Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana και John Cho, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε τρεις προηγούμενες ταινίες, θα θελήσει να επιστρέψει στους εμβληματικούς ρόλους.

Η ανακοίνωση σηματοδοτεί μια σημαντική αποκάλυψη για την επανεκκίνηση του «Star Trek» στη μεγάλη οθόνη. Το στούντιο προσπαθεί να ανασυντάξει το καστ τουλάχιστον από το 2018, όταν οι διαπραγματεύσεις με τον Pine και τον Chris Hemsworth, ο οποίος είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Abrams το 2009, απέτυχαν. Έκτοτε, προσπάθησε να αναπτύξει εκ νέου το έργο, με διάφορους δημιουργούς όπως ο Quentin Tarantino και ο Noah Hawley να μαχαιρώνουν ταινίες που δεν προχώρησαν. Ο Pine υποδύθηκε τον Captain Kirk στο «Star Trek Into Darkness» (2013) και στο «Star Trek Beyond» (2016), την τελευταία ταινία που είδαμε στην μεγάλη οθόνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Star Trek Beyond (@startrekmovie)

Στην ίδια εκδήλωση, ανακοινώθηκε πως σκηνοθέτης της νέας ταινίας θα είναι η σκηνοθέτης του «WandaVision», Matt Shakman, με τους Josh Friedman και Cameron Squires να ξαναγράφουν το σενάριο. Αρχικά, το σενάριο για την τέταρτη ταινία του νέου «Star Trek» είχαν γράψει οι Lindsey Beer και Geneva Robertson-Dworet.

Τα τελευταία χρόνια, το franchise έχει βρει νέα ζωή στη μικρή οθόνη, με πολλές σειρές που έχουν κάνει πρεμιέρα στο Paramount+, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχημένων σειρών «Star Trek Discovery» και «Picard». Η επόμενη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου 2023.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;