Twitter: Ρεκόρ με 217 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες
Το Twitter αύξησε τους καθημερινούς ενεργούς χρήστες του κατά 6 εκατομμύρια.

Ένα από τα social media που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση και φαίνεται ότι μέσα στην πανδημία αύξησε τους καθημερινούς ενεργούς χρήστες του, είναι το Twitter. Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αύξησε κατά 6 εκατομμύρια μέσα σε τρεις μήνες αυξήθηκαν του χρήστες του.

Το Twitter ανακοίνωσε ότι στο τέλος του τετάρτου τριμήνου του 2021 είχε 217 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες, κατά 13% αυξημένους σε σχέση με το προηγούμενο τρίτο τρίμηνο, που ήταν 211 εκατομμύρια.

Τα διαφημιστικά έσοδα τετάρτου τριμήνου άγγιξαν τα 1,41 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 22% σε σχέση με πριν από έναν χρόνο. Τα συνολικά έσοδα του τελευταίου περσινού τριμήνου διαμορφώθηκαν σε 1,57 δισ. δολάρια.

Τόσο η αύξηση των χρηστών όσο και τα διαφημιστικά έσοδα του τετάρτου τριμήνου του 2021, θεωρήθηκαν κατώτερα των προσδοκιών των αναλυτών της Γουόλ Στριτ.

Ο μάλλον υπερβολικά φιλόδοξος στόχος της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ήταν να φθάσει τα 315 εκατομμύρια ημερήσιους χρήστες και τα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσια διαφημιστικά έσοδα έως το τέλος του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters, το Twitter, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, ευελπιστεί ότι μέσα στο 2022 θα επιταχύνει τόσο τον ρυθμό αύξησης των χρηστών του σε όλον τον κόσμο όσο και των διαφημιστικών εσόδων του.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1