Σάκης Ρουβάς: Οι έντονες αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη - Η απάντηση του τραγουδιστή
«Θύελλα» αντιδράσεων σήκωσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη - Τι απαντάει ο τραγουδιστής;

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η αντίδραση στα social media ήταν έντονη με τον τραγουδιστή να αναγκάζεται να προχωρήσει σε νέα δήλωση για να διευκρινίσει αυτά που δήλωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Οι αντιδράσεις, όμως, δεν ήρθαν μόνο μέσα από τα social media. Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, Νίκος Τερζής, απαγόρευσε στον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει τα τραγούδια του. Ειδικότερα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter, πως θα απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος

Στην ανάρτηση του, απαντώντας και σε έναν χρήστη του Twitter, αναφέρει πως η δικηγόρος του προβαίνει ήδη στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Ο Νίκος Τερζής έγραψε στην ανάρτησή του:

«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;»

Στη συνέχεια απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter έγραψε:

«Πράττει ήδη η δικηγόρος μου.»

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Σάκης Ρουβάς είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα πάλι» και μίλησε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως «συμπάσχει» με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τη στιγμή που η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δικαστικά, με τον άλλοτε διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε στην εκπομπή:

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά.

Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Φαντάζομαι ότι όλοι βάζουμε το χεράκι μας για ότι μας συμβαίνει. Δεν είναι τίποτα εντελώς τυχαίο. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή.»

Οι αντιδράσεις στα social media

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά έφεραν «κύμα» αντιδράσεων από τους χρήστες των social media. Μάλιστα το #Ρουβας έχει γίνει το No. 1 trend στο Twitter με χιλιάδες αναρτήσεις.

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Ο Σάκης Ρουβάς, σε μια προσπάθεια να επανατοποθετηθεί επί της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη και των βιασμών για τους οποίους κατηγορείται, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Στην νέα δήλωση ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως αναφερόταν στον άνθρωπο που γνώρισε επαγγελματικά και σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, ενώ δήλωσε πως στηρίζει τα θύματα, εκφράζοντας την συμπόνια του. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του γράφει:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη.»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1