Instagram: Αλλαγές με τα reaction σε stories - Δε θα στέλνονται σε μήνυμα
Πλέον, θα μπορείς να "αντιδράς" στο story κάποιου στο Instagram χωρίς να του στέλνεις DM.

To Instagram ετοιμάζεται να φέρει μία μεγάλη αλλαγή που αφορούν τα stories και τα reactions σε αυτά. Πλέον, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης λανσάρει νέα δυνατότητα με την ονομασία Private Story Likes. Η νέα αυτή δυνατότητα θα σου επιτρέπει να κάνεις like στο story κάποιου χωρίς να του στέλνεις προσωπικό μήνυμα.

Όπως είναι γνωστό, μέχρι τώρα, κάθε φορά που έκανες reaction στο story κάποιου, είτε ήταν emoji είτε πλήρες μήνυμα, εμφανιζόταν ως απάντηση σε προσωπικό μήνυμα στον χρήστη, δηλαδή σε DM. Με αυτή τη νέα δυνατότητα, όμως, θα μπορείτε να δείξετε την αντίδρασή σας χωρίς να σπαμάρετε τα μηνύματα του χρήστη που ανέβασε το story.

O επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, μέσα από ένα βίντεο υποστηρίζει:

«Λοιπόν τώρα, καθώς περνάτε από τα stories, μεταξύ του σημείου που γράφουμε το μήνυμα και του εικονιδίου για αποστολή, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς.

Και αν το πατήσετε, θα στείλει στον δημιουργό του story “μου αρέσει” και αυτό το “μου αρέσει” θα εμφανίζεται στο λίστα προβολής και όχι στα DMs τους.

Η ιδέα εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM.»

Οι νέες αυτές αλλαγές που θα έρθουν, μπαίνουν σε ένα γενικότερο πλαίσιο δοκιμών που κάνει τον τελευταίο καιρό το Instagram. Για να δούμε αν, τελικά, αυτή η αλλαγή θα μείνει.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;